Oslo Motor Show

Oslo Motor Show er Norges største motorshow, og her kan motorentusiaster fryde seg over alt som har med motor å gjøre. Du kan blant annet se supersportsbiler som sjelden er å se noe annet sted, du kan se gatebiler og veteranbiler, i tillegg til motorsykler og unike trucker. Ikke nok med det, for Oslo Motor Show gir deltakerne mulighet til å se kappkjøring i forskjellige grener, som for eksempel rally, rallycross, oppvisningsløp i alle grenene og den veldig spennende grenen dragrace. Her kan du finne noe for alle.

Racingbane

Siden motorer er bygget for å brukes, og ikke bare stilles ut, er det nok mange motorentusiaster som vil se dem i bruk – og Oslo Motor Show skuffer ikke her heller. Bak messehallene er det en racingbane, hvor publikum kan fryde seg over kappkjøring i mange forskjellige grener innenfor motorsport. Kappkjøring i rally, rallycross, dragrace og drifting er noe du kan få med deg her, og ikke nok med det, for i 2017 kom også Petter Solberg. Den tidligere verdensmesteren i både rally og rallycross kjørte oppvisningsløp for det heldige publikumet.

Utstillinger

På Oslo Motor Show finner du mange ulike utstillinger i alt du kan tenke deg, når det kommer til motor og kjøretøy. Utstillingene inkluderer blant annet veterankjøretøy, sportsbiler, og flotte motorsykler. Uansett hva du er interessert i å se, være det en supersportsbil, en oppgradert truck med motivlakkering, eller en gatebil som kan ta pusten fra deg – så finner du det her. Hvis du har et spesielt kjøretøy og er interessert i å stille det ut, så er det rikelig med muligheter for det her.

For de som liker sportsbiler var det ikke bare Ferrari og Lamborghini å fryde seg over i 2017, for arrangørene klarte også å få tak i en Bugatti Chiron. Bugatti Chiron er verdens dyreste og kraftigste supersportsbil. Ikke nok med det, i tillegg så har Oslo Motor Show et godt samarbeid med BMW, som ga publikum en enda mer unik mulighet i 2017. BMW har et «hemmelig» lager med unike biler med fantastiske egenskaper som ikke er masseprodusert og godt kjent, og i 2017 kom to slike kjøretøy til showet.

Motor Show for hele familien

Oslo Motor Show er et arrangement for hele familien, og strekker seg litt ekstra for å gjøre alle medlemmene i familien fornøyd. Messen har en egen hall med aktiviteter og tilbud for barn. I denne hallen er det aktiviteter myntet spesielt på unge- og familier med barn, som for eksempel små elektriske biler som de kan kjøre, og gokart står på menyen. Hvis du liker messer og bor i nærheten av Oslo, så er det også mange andre gode messer du kan gå på, som Oslo Design Fair, Spillexpo eller Boligmesse.

Besøk Oslo Motor Show

Oslo Motor show har noe for alle. For generelle motorentusiaster er det er bredt utvalg av veteranbiler, supersportsbiler og motorsykler, mens for den mer spesifikke entusiasten finnes du også gatebiler og motivlakkerte trucker med unike egenskaper – og biler som nesten aldri før har blitt utstilt. I 2017 kunne du se en Bugatti Chiron, to unike, spesialbygde BMWer, og oppvisningsløp av tidligere verdensmester Petter Solberg, i tillegg til kappkjøring i mange grener på racingbanen utenfor. Oslo Motor Show har noe for hele familien, som gokart og elektriske biler for de unge.